Funcions
Desenvolupar les funcions pròpies del treball de verificació de peces (mur de qualitat).
- Realitzar el control de qualitat del correcte feinejat del producte i de la presència d' olors no està ndard.
- Identificar aquell producte en el qual s'hi haja identificat necessitat de reprocés.
Desenvolupar les funcions pròpies del treball de premsat:
- Muntar i desmuntar l'equip (premsa) tant a l'inici com al final del torn i en les neteges.
- Dur a terme el premsat del producte segons l' està ndard marcat.
- Realitzar una verificació del correcte feinejat i retornar a la lÃnia aquell producte que necessita reprocés.
- Revisar la integritat del tefló separador i retirar els danyats, si escau.
Desenvolupar les funcions pròpies del treball de recollida de bloc:
- Realitzar el paletitzat de la lÃnia de taco.
- Retirar de la lÃnia per a la seva inspecció el producte que té rebuigs pel detector de metalls.
- Verificar l' absència de cossos estranys superficials prèviament a l' envasament del bloc.
- Realitzar els canvis de film que siguen necessaris segons indicacions de l' Empresa
- Recopilar el film de plà stic rebutjat per a la seva posterior gestió.
Desenvolupar les funcions pròpies del treball tallat, envasat i encaixat de taco:
- Envasar el producte a través de termo segelladora d' acord amb els està ndards establerts
- Encaixat manual segons està ndards establerts garantint el flux de la lÃnia.
- Registrar en el sistema de control de producció les partides consumides.
- Introduir en l' etiquetatge els valors dels camps variables: data, ID i núm. de taco.
- Reposar els consumibles de la mà quina etiquetadora.
- Pesatge i classificació de minves.
- Classificació de producte que no compleix els està ndards establerts.
S'ofereix
- Horari: Torns rotatius de Dilluns a Divendres: M i V
- Salari: 19.000€ - 22.000€ Brut/any
- Tipus de contracte: indefinit, jornada intensiva – indiferent
- Beneficis socials: Comentarem en entrevista
Requisits
- Estudis mÃnims: Educació Secundà ria Obligatòria
- Experiència mÃnima: Almenys 1 any realitzant les funcions del lloc.
- Experiència en tall de producte carni amb ganivet, serra i/o guillotina en lÃnia de producció.
- Imprescindible resident a: ProvÃncia Lloc Vacant
Coneixements necessaris
- Carnisseria
- Ganivet
- Alimentació
- Control de Qualitat
- Traçabilitat