Electrofernández

ELECTRO FERNANDEZ SL ofereix un servei integral, abastant tot tipus d'instal·lacions elèctriques de Baixa Tensió especialitzant-nos principalment en el sector industrial i terciari així com en manteniments integrals d'edificis públics i instal·lacions.

La qualitat dels nostres treballs ha estat la base que ha sustentat el nostre creixement, oferint als nostres clients solucions adaptades a les seves necessitats amb la màxima garantia basades en l' experiència.

Un altre dels nostres avantatges competitius és la nostra flexibilitat. Som conscients que els nostres clients necessiten respostes ràpides, professionals i eficients. Cada vegada més, l' evolució del mercat actual està demanant solucions integrals, major capacitat tècnica a un cost òptim. Per aquest motiu, prestem molta atenció a la formació contínua del nostre personal per ser més competitius i poder ser capaços d'executar projectes cada vegada de més envergadura.

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Electrofernández i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV