TICE Ingenieros

Ens dediquem al desenvolupament de solucions tècniques innovadores per al sector de l'automòbil, l'alimentació, la construcció i la logística, que neix amb la missió d'aportar als nostres clients un valor diferencial.

Comencem la nostra activitat com a empresa d'enginyeria a València l'any 2006 prestant serveis d'enginyeria multidisciplinària.

Després d'anys de creixement professional, fruit d'una important inversió en desenvolupament tecnològic i un elevat nivell d'exigència professional, en 2012 inaugurem les nostres instal·lacions a Torrent, València, la qual cosa ens ha permés ampliar la nostra activitat i el nostre equip d'enginyers, fent les idees dels nostres clients, una realitat.

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a TICE Ingenieros i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV