Rosa & Raquel Estilistes

A Rosa & Raquel estilistes ens centrem en l'estilisme modern, portant un pas més enllà la perruqueria i l'estètica, creant dissenys únics adaptats a cada persona, per ressaltar millor les seves faccions i crear una major sintonia en el conjunt.

Rosa & Raquel va ser fundada l'any 2000 quan vam decidir obrir les nostres portes a Albal i crear un sistema de treball amb el qual ajudar i assessorar a tots els nostres clients, tenint en compte sempre la seua essència i personalitat.

Aquest sistema de treball ens ha permés créixer, obrir un nou saló a Catarroja i renovar el nostre primer saló amb un objectiu molt clar:

«Estar més a prop de tu»

Als nostres salons, tant en perruqueria com estètica sempre tractem d'estar a l'avantguarda de la moda amb una contínua formació a nivell nacional i internacional: Gales, fires, desfilades, cursos, etc.

Ofertes de treball relacionades

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Rosa & Raquel Estilistes i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV