Integra CEE

Integra CEE és una companyia estable, eficient i responsable, especialitzada en la prestació de solucions integrals en neteja i higiene, manteniment d'instal·lacions, serveis auxiliars, recepció, medi ambient i jardineria, manipulats, logística interna, gestió de magatzems i facility management.

Parlem d' una entitat compromesa amb les empreses en les quals presta els seus serveis mitjançant la garantia de qualitat certificada a través de les normes ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001, ISO 45001, ISO 50001. Així mateix, estem avalats per l' estàndard internacional de gestió i millora IQNet SR10, que recull les millors pràctiques i recomanacions a nivell internacional en matèria de responsabilitat social.

Però Grupo Integra CEE és sobretot una empresa implicada amb les persones i la societat. En l'actualitat compta en la seua plantilla amb més de 3800 persones contractades, el 90% amb diversitat funcional, amb les quals treballa per a garantir el seu benestar personal, social i laboral així com la seua plena inclusió. El 2021 hem facilitat ocupació a més de 1400 persones, de les quals el 92% són persones amb discapacitat.

En l'actualitat Grupo Integra CEE està present en tot el territori nacional i opera en sectors tan amplis com l'Administració Pública, l'Aeroportuari, els Centres d'Oci i Espais Esportius, l'Educatiu, Financer, Hospitalari, Hoteler, Industrial o Sociosanitari.

Ofertes de treball relacionades

Integra CEE
Província de València
Auxiliar recepció (amb certificat de discapacitat ≥33%)

Integra CEE és un Centre Especial de Treball que promou la inclusió sociolaboral de pro...

Integra CEE
València
Operari/a de neteja (amb certificat de discapacitat ≥33%)

Integra CEE és un Centre Especial de Treball que promou la inclusió sociolaboral de pro...

Integra CEE
València
Operari/a de residus (amb certificat de discapacitat ≥33%)

Integra CEE és un Centre Especial de Treball que promou la inclusió sociolaboral de pro...

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Integra CEE i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV