Bellavit

Som una empresa de capital espanyol, fundada el 1970 que produeix i comercialitza un ampli assortiment de fruita i verdura. En l'actualitat comptem amb dues seus principals a Espanya: València i Almeria, i altres dues internacionals: Panamà i Senegal, als quals cal sumar els nostres propis magatzems reguladors.

Cultivem a Espanya, Panamà i Senegal. Més de 1.600 hectàrees pròpies i altres 1.400 controlades pels nostres tècnics. Donant feina directa anualment a més de 1.500 persones.

Des de 1987 sentim l'orgull de poder atendre els alts estàndards d'exigència i professionalitat que exigeix Mercadona, principal distribuïdor d'alimentació a Espanya.

Oferim una àmplia varietat de producte amb un posicionament comú; bona presència i sabor comptant amb rigorosos controls de qualitat i respecte pel medi ambient en tot el procés de la cadena de subministrament.

Som una empresa amb valors que està orientada a satisfer les necessitats i exigències del consumidor final a través del tracte cap als seus clients, proveïdors i personal.

Ofertes de treball relacionades

Bellavit
Benaguasil
Carretoner/a

Es precisa Conductor/a de Carretó elevador per al departament de Producció de l'empresa.

Bellavit
Benaguasil
Responsable de torn

Es necessita responsable de Torn per al departament de Producció de l' empresa.

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Bellavit i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV