TCuidem

TCuidem és una empresa d'Ajuda a Domicili autoritzada per a la prestació del servei per la Conselleria de Benestar Social.

Prestem el servei tant a la ciutat de València com a la resta de poblacions de la Comunitat Valenciana

Neix amb l'esperit d'atendre aquells col·lectius que tenen necessitats d'atenció al domicili per diferents motius, famílies que necessiten suport i no poden donar als seus éssers estimats l'atenció que desitjarien.

El nostre objectiu és Col·laborar amb els Serveis Socials per a aconseguir millorar la qualitat de vida i pal·liar necessitats de col·lectius desfavorits, persones majors, dependents, menors i persones amb diversitat funcional, ajudant a fomentar l'autonomia personal de les persones ateses, evitant així el desarrelament del seu entorn, per a retardar o evitar la institucionalització de manera que l'usuari puga romandre el major temps possible en el seu medi amb una qualitat de vida acceptable.

Ofertes de treball relacionades

TCuidem
Alfafar
Auxiliar d'ajuda a domicili - Alfafar / Sedaví

Es busca auxiliar d'ajuda a domicili per a cobrir vacances a partir del mes de juny dur...

TCuidem
Catarroja
Auxiliar d'ajuda a domicili - Catarroja

Es busca auxiliar d'ajuda a domicili per a cobrir vacances a partir del mes de juny dur...

TCuidem
Alcàsser
Auxiliar d'ajuda a domicili - Picassent / Alcàsser

Se busca auxiliar de ayuda a domicilio para cubrir 5 meses de vacaciones: de mayo a sep...

TCuidem
Silla
Auxiliar d'ajuda a domicili - Silla

Es busca auxiliar d'ajuda a domicili per a cobrir un quadrant de 13 hores al mes de mai...

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a TCuidem i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV